Er is iets misgegaan met het Kerkmagazine Ingezoomd
Vanmorgen zijn de nieuwe boekjes van Ingezoomd verspreid naar de bezorgers van het blad.
Net nadat dit was gebeurd werd ontdekt dat, in ieder geval voor een groot deel van de oplage, het blad niet juist was gedrukt.
Er zaten, door een foutje bij de drukkerij, per ongeluk 16 pagina’s van de Protestantse gemeente Zaandam tussen. Nu is het altijd mooi om iets van een andere gemeente te horen, maar dit was toch niet echt de bedoeling.

In overleg met de uitgeverij en de drukkerij is nu besloten om de bladen opnieuw te laten drukken. Wanneer dat klaar is en de nieuwe verdeling via de bezorgers geregeld kan zijn, is nu nog niet bekend. We hopen dat dat nog voor het weekend is.

Voor de abonnees die een verkeerde versie hebben gekregen en voor hen die erg nieuwsgierig zijn naar de inhoud van dit mooie blad, zenden wij u hierbij alvast een digitale versie. Klik op de volgende link: Kerkmagazine Ingezoomd PG Zuidoost-Veluwezoom 2024-02 Juni-Augustus

Voordeel van deze fout is wel dat u nu ook kennis kunt maken met de digitale versie van het Kerkmagazne Ingezoomd dat normaal gesproken als Pdf-bijlage wordt verzonden per e-mail.
Mocht het u bevallen dan kunt u voortaan Ingezoomd ook per mail ontvangen.
Meldt u zich dan even aan door een e-mail te sturen naar ingezoomd@pgzuidoost-veluwezoom.nl. De kosten voor een digitaal abonement zijn gelijk aan die van het boekje.
Ook wanneer u naast het boekje graag een digitale versie wilt ontvangen dan kunt u zich daarvoor aanmelden (geen extra kosten).

Excuses voor de overlast.

Redactie Kerkmagazine Ingezoomd