Traditioneel trappen we het nieuwe kerkseizoen op de derde zondag van september af met een speciale Startzondag dienst. We staan stil bij het landelijke thema van dit jaar: Als nieuw. Leven in het licht van Gods koninkrijk. Tijdens de dienst gaan we – zoals we altijd met de kinderen zingen – ‘voor even uit elkaar’ om te proeven van een aantal activiteiten die we het komende seizoen zullen geven. Dit keer doen we niet één maar twee korte proeverijen om van meerdere smaakmakers te kunnen genieten. Zoals er bij Kliederkerk ook altijd voor elk wat wils is, is er ook hier voor elke leeftijd iets aansprekends te ontdekken.

Na de dienst is er in de hal een Activiteitenmarkt, waarin de verschillende groepen hun activiteiten presenteren. Loop eens rond en neem kennis van wat er allemaal in en om onze gemeente gebeurt. Waarschijnlijk meer dan u dacht.

We willen u vragen om iets mee te nemen voor de lunch, wat we op tafels verzamelen en wat we kunnen delen. Voor koffie, thee, melk en sap wordt gezorgd.

We zien ernaar uit om zo samen weer een nieuw kerkelijk jaar in te gaan.

De startzondagcommissie,
Amélie en Fred van Ee, Aaltje van Roekel, Margo Rutgers en Ronald Heins