Koren

Kerkkoor

Het Kerkkoor is al meer dan 90 jaar actief

Onder leiding van dirigent Ronald Brons en aan de piano Marieke Schimmel verlenen wij onze medewerking in de hoogtijdiensten in de Ontmoetingskerk.
Ook zingen wij regelmatig in de kerk in Brummen.
Ons koor bestaat uit enthousiaste leden, maar wij kunnen altijd nieuwe leden gebruiken.
Heeft u ook interesse? Onze repetitieavond is op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Regenboogzaal in de Ontmoetingskerk.

Laatste nieuws:
Na een gezellige avond (eind juni) en een fijne vakantieperiode, zijn we startklaar voor het 2e gedeelte van ons koorseizoen.
De muziekcommissie heeft intussen al weer vergaderd en nieuwe muziek uitgezocht, waarbij we altijd hopen onze leden én ons publiek (jullie) een plezier te doen, want wat is er fijner dan samen een avond in de week te zingen en jullie hier af en toe van mee te laten genieten. Om onze muziek nog beter te laten klinken is er wel wat ondersteuning nodig bij de diverse ‘stemmen’. Uiteraard is iedereen welkom we hebben vrije inloop op de repetitieavonden tot aan de pauze om kennis te kunnen maken met ons koor. Als je niet weet bij welke ‘stemsoort’ je past, kom dan –geheel vrijblijvend- een keer meezingen.
Onze repetitieavond is op dinsdagavond om 20.00 uur in de Regenboogzaal van de Ontmoetingskerk.

Wil je meer inlichtingen: Bel of mail onze secretaris Joop Schellevis. Tel. 421510
e-mail: christineenjoop@gmail.com.
Graag willen we je welkom heten.

Kom ook zingen!

Nieuwe leden zijn uiteraard op dinsdagavond welkom. En maakt u zich geen zorgen de bovengrens van 70 jaar is allang losgelaten en een stemtest hebben we ook niet meer. Alleen de ondergrens van 18 jaar is er nog wel.

Ontmoetingskoor

Onder begeleiding van piano, door Marieke Schimmel, en een enthousiaste dirigent, Wim de Jong, zingen we ongeveer vier keer per jaar in de zondagsdienst en ondersteunen we de theaterdienst. Ons repertoire bestaat uit eigentijdse geloofsliederen en steeds zijn we op zoek naar nieuwe muziek die bij ons past.

Wij repeteren om de week op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in de ontmoetingskerk. Als je het leuk vindt om met ons mee te zingen en je houdt van gezelligheid kom dan gerust op een donderdag avond langs en zing mee!

Contactpersoon is Angelique de Coo, tel. 427922.

Ichtus

Zing mee met Ichtus

Ichtus is in 1990 opgericht; op dit moment zijn we een klein koor dat bestaat uit 10 vrouwen en een dirigent, met ondersteuning van 3 geluidsmannen. Iedereen (vanaf 15 jaar) die graag zingt is welkom bij ons koor!

We repeteren elke woensdagavond in de Ontmoetingskerk, van 20.00-21.45 uur, aan de Domeinlaan 2 in Dieren. Kom gerust een keer luisteren tijdens onze repetitie avond.

We zingen vaak begeleidend tijdens een kerkdienst, maar ook treden we met plezier op in b.v. verzorgingshuizen om daar de bewoners een fijn muzikaal moment te geven.

Ons repertoire bestaat uit christelijke liedjes, meestal Engelstalige gospels maar ook Nederlandse nummers waarbij we zingen over thema’s die mensen raken, zoals liefde, leven, verbondenheid en afscheid.

Behalve dat ons koor in te huren is, kunt u (afzonderlijk) ook de geluidsapparatuur bij ons inhuren, samen met een geluidsman.
Informatie hierover bij : nynke.reinders@gmail.com

Ook voor alle andere info over ons koor of als je een keertje wilt komen luisteren tijdens onze repetitie avond kun je contact opnemen via : nynke.reinders@gmail.com