Ontmoetingsmaaltijd

 

Sinds 1985 vindt tweemaal per maand op donderdagavond een Ontmoetingsmaaltijd plaats, (met uitzondering van feestdagen en de zomerperiode van begin juni tot begin september). Deze maaltijden wordt vanaf 18.00 uur tot ongeveer 19.00 uur gehouden in de Gele Zaal van de Ontmoetingskerk. Ook personen die géén lid zijn van de kerk zijn van harte welkom. De vergoeding voor de maaltijd bedraagt slechts € 4,00 voor volwassenen en € 2,00 voor kinderen.

Een aantal kookgroepjes, bestaande uit 3 à 4 personen, kookt om beurten en bepaalt de keuze van het menu, doet boodschappen en dekt de tafels. Er is altijd een warm hoofdgerecht en een smakelijk nagerecht. De tafels worden sfeervol gedekt, bloemen zullen nooit ontbreken. Iemand van de aanwezigen opent de maaltijd op gepaste wijze en aan het slot wordt een lied gezongen.

Mocht je als vaste bezoeker iemand willen verrassen met een waardebon voor een gratis deelname, dan kan dat ook. Waardebonnen tegen betaling verkrijgbaar bij de coördinator Joop van der Meulen.
Als je wilt mee-eten om de sfeer te proeven of om vaste gast te worden, noteer dan je naam op de intekenlijst die op de balie ligt rechts van de ingang naar de kerkzaal.

Heb je zelf wel zin om mee te koken en/of wil je je eerst oriënteren, neem dan gerust contact met mij op. Je bent van harte welkom.

Telefonisch aan- en afmelden kan je doen bij koster Johan Laurman op de dinsdagmorgen die vooraf gaat aan de maaltijd tussen 11.00 en 12.00 uur.

Telefoon: 0313 416 521 of 06-224 98 272 en b.g.g.: 0313 437 779

 

Coördinatie en informatie
Joop van der Meulen.