Gebed van de week

Gebed van de week

Eeuwige, We lezen oude verhalen van vergelding en wraak. Nieuwe berichten spreken van verlichting en van uw overgave tot redding van de mensheid. God, we zien om ons heen dichtbij en verderaf dat geweld aan de orde van de dag is. Nog steeds… Ik hoop en bid, ik wil zo...

Lees meer

Gebed van de week

GEBED VAN DE WEEK Levende God, Plant in mij iedere dag het zaadje van de hoop waardoor ik bemoedigd word bij alles wat er in onze wereld gebeurt. Plant in mij iedere dag het zaadje van de liefde dat mij doorzettingsvermogen geeft om met vreugde te werken aan uw...

Lees meer

Gebed van de week 12-05-24

We voelen ons vaak verweesd God met alle spanningen die we in ons leven en deze wereld ervaren. Het gevoel er alleen voor te staan: onze onmacht is zo groot en onze kracht soms zo gering. Maar als een moeder zorgt U voor ons en bent U ons oneindig nabij. Uw zorg en...

Lees meer