Wil je meer weten over het christelijke geloof en wat dat voor jou zou kunnen betekenen? Geef je dan op voor ‘Tot de kern komen’. Een basiscursus van acht bijeenkomsten in 2024 waarin alle hoofdthema’s van geloven aan de hand van Bijbelverhalen aan de orde komen. Voor elke bijeenkomst lezen we een hoofdstuk uit het boek ‘Ontmoetingen met God’ van Peter Hendriks. Door de gesprekken hierover leer je meer over geloven en wat het voor jou betekent. Centraal staan de ontmoeting met elkaar en de ontmoeting met God. Alles kan ter tafel komen. Geloof en ongeloof, zekerheid en twijfel.

De eerste bijeenkomst is op 11 januari in De Kerkhorst in Spankeren. Tijd: 20.00 tot 21.30 uur. Begeleiders zijn ds. Ronald Heins en pastor Meinie Visser.

lees meer: https://pgzuidoost-veluwezoom.nl/activiteit/tot-de-kern-komen-1-2/