Op zondag 1 oktober is er tussen 14.00u en 16.30u weer Kliederkerk. Deze keer ontmoeten we elkaar op Zorgboerderij Cortenoever in de Cortenoeverse polder. Het thema van deze Kliederkerk in het Wild is ‘In de voetsporen van Franciscus van Assisi’. Duurzaamheid, zorgen voor de natuur en leven in eenvoud zullen aan bod komen.

Deze Kliederkerk wordt door Kliederkerk Dieren e.o. georganiseerd in samenwerking met Kliederkerk Zutphen volgens het Kliederkerk in het Wild concept. In dit concept staat werken met de materialen die aanwezig en beschikbaar zijn centraal. Dit uit respect voor onze leefomgeving en met duurzaamheid in gedachte. Dit sluit naadloos aan bij het gedachtengoed van Franciscus, wat centraal zal staan.
De samenwerking tussen Kliederkerk Zutphen en Kliederkerk Dieren e.o. is ontstaan tijdens een landelijk Kliederkerk evenement. We hopen de komende jaren op verschillende momenten en manieren met elkaar samen te blijven werken.

Omdat de parkeerruimte bij Zorgboerderij Cortenoever beperkt is en het beter voor het milieu is om te fietsen, nodigen we jullie uit om op de fiets te komen. Iedereen is welkom van 14.00u tot 16.30u. We sluiten niet af met een maaltijd, maar met een high tea. Families, kinderen, opa’s en oma’s, belangstellenden, iedereen is welkom. Aanmelden is niet nodig en deelnemen is kosteloos. Veel van de activiteiten zullen buiten plaatsvinden.

We hopen er een mooie middag van te maken. Jij komt toch ook? Tot 1 oktober!