Givt-app

Digitaal collecteren met de Givt-app

Contant geld op zak hebben is lang niet meer vanzelfsprekend. Betalen doen we steeds vaker met de pinpas en ook het betalen met de smartphone komt steeds vaker voor. Deze ontwikkelingen zijn niet meer tegen te houden.
In onze kerk gaan we met deze ontwikkeling mee, want we maken gebruik van digitaal collecteren door middel van een app op een smartphone. Dit systeem wordt gebruikt naast naast de gewone manier van collecteren. Doneren met contant geld en collectebonnen kan dus ook en zal altijd mogelijk blijven. Deze mogelijkheid kan in de kerk gebruikt worden zonder internet verbinding en thuis met internet verbinding. Ook is er een koppeling met onze online uitzending via kerkdienst gemist.

Als je gebruik wilt maken van deze manier van collecteren heb je de Givt -app nodig. Ga naar www.givtapp.net/download  om de app te installeren. Je kan na het downloaden direct je e-mailadres invoeren en beginnen met geven. Je verdere registratie kan je ook op een later moment afronden. Ook in de App Store en Google Play is de app gratis voorhanden.
Heb je de Givt-app al geïnstalleerd en wil je ook bijdragen aan ons plaatselijk kerkenwerk scan dan de QR code