Gebed van de week

Gebed van de week 12-05-24

We voelen ons vaak verweesd God met alle spanningen die we in ons leven en deze wereld ervaren. Het gevoel er alleen voor te staan: onze onmacht is zo groot en onze kracht soms zo gering. Maar als een moeder zorgt U voor ons en bent U ons oneindig nabij. Uw zorg en...

Lees meer

Gebed van de week 5-5-2024

God van bevrijding, Deze dagen van herdenken vullen zich met verhalen – hoe de oorlog heeft ingegrepen in levens, in generaties, en godzijdank ook voorbij is gegaan. God, ik maakte het zelf gelukkig niet mee, maar ken de familieherinneringen die doorgegeven worden....

Lees meer

Gebed van de week 28-04-2024

Goede God, De woorden van Jezus raken mij als hij zegt ‘Ik ben’. Hij heeft het van geen vreemde. Niet wat hij heeft, maar wie hij in wezen is raakt ook mijn wezen. Ik verlang ernaar om een rank aan de ware wijnstok te zijn. Mocht ik vrucht dragen. Snoei mij bij, God,...

Lees meer