Gebed van de week

Gebed van de week

GEBED VAN DE WEEK Levende God, Plant in mij iedere dag het zaadje van de hoop waardoor ik bemoedigd word bij alles wat er in onze wereld gebeurt. Plant in mij iedere dag het zaadje van de liefde dat mij doorzettingsvermogen geeft om met vreugde te werken aan uw...

Lees meer

Gebed van de week 12-05-24

We voelen ons vaak verweesd God met alle spanningen die we in ons leven en deze wereld ervaren. Het gevoel er alleen voor te staan: onze onmacht is zo groot en onze kracht soms zo gering. Maar als een moeder zorgt U voor ons en bent U ons oneindig nabij. Uw zorg en...

Lees meer

Gebed van de week 5-5-2024

God van bevrijding, Deze dagen van herdenken vullen zich met verhalen – hoe de oorlog heeft ingegrepen in levens, in generaties, en godzijdank ook voorbij is gegaan. God, ik maakte het zelf gelukkig niet mee, maar ken de familieherinneringen die doorgegeven worden....

Lees meer