Dagelijks stille tijd en wekelijks met een groepje op weg naar kerst

De vier adventsweken voor Kerst zijn een mooie gelegenheid om zo aan het einde van het jaar eens stil te staan, bij jezelf en de vragen waar je mee leeft. Het Ignatiushuis in Amsterdam (die ook Bidden Onderweg maken) biedt een mooie vorm om in de adventstijd online in retraite te gaan.

Wie zich (gratis) aanmeldt bij  https://ignatiaansbidden.org/  krijgt vanaf 3 december (1e advent) tot kerst dagelijks een mailtje met teksten om te overdenken.
Daarnaast is het mogelijk om wekelijks met een uitwisselingsgroepje bij elkaar te komen om te delen wat je deze week ervaren hebt en samen een meditatie te doen. Dit gebeurt op allerlei plekken in Nederland en België.

Ds. Ronald Heins zal zo’n groep leiden in Boskapel

Data: donderdagen 7, 14 en 21 december
Tijd: 19.30-21.00 uur.
Plaats: Boskapel Laag-Soeren

Aanmelden bij: Ds. Ronald Heins,
E-mail: r.heins@pgzuidoost-veluwezoom.nl
Tel. 06-33047002