Over een week is het zover: de slotavond van de Reis van je Leven

Vrijdag 19 april nadert snel. Dan is de slotavond van de reis die velen onder ons de afgelopen maanden samen hebben gemaakt.
Jongeren en ouderen, en iedereen er tussenin doet deze avond mee.
Het belooft een prachtige en zeker ook een gezellige avond te worden, een heerlijk avondje uit. De avond staat bol van muziek, zang, verhalen, filmpjes en foto’s. Zowel in de pauze als na afloop is er alle gelegenheid om bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. De voorbereidingen zijn in volle gang; muzikanten, mensen die het licht, beeld en geluid gaan verzorgen, de kosters, het koor: iedereen is enthousiast over wat komen gaat. Zie onderstaande poster voor meer informatie. De entree is gratis; na afloop kunt u een gift doen ter tegemoetkoming in de onkosten.
Heeft u geen vervoer? Geen probleem. Bel of mail Tinus Pater en hij gaat dat regelen (tel.: 06 51 83 60 26, email: ta.pater@outlook.com).
Iedereen is van harte welkom. Neem gerust familie en vrienden mee.
Mis deze unieke avond niet. Hopelijk tot vrijdag.