We gaan we op Hemelvaart (9 mei) te voet en te fiets van Dieren naar Laag-Soeren. Een mooie wandeling en een mooie fietstocht zijn al uitgezet. Ellen Bollen en Ronald Heins verkneukelen zich ondertussen met het bedenken van opdrachten voor onderweg. Het belooft een leuke tocht te worden.
We verzamelen om 8.30 uur op de parkeerplaats van de Ontmoetingskerk. Daarvandaan gaan we op pad. Tegen 10 uur komen we aan bij de Boskapel, waar de koffie klaar zal staan. Om 10.15 uur begint dan een wat kortere hemelvaartsdienst.
Wie liever direct naar de Boskapel komt, dat mag natuurlijk ook. Misschien kunt u na afloop dan zelfs een paar wandelaars mee terug nemen.

Graag van tevoren (uiterlijk 8 mei) opgeven met vermelding van je mobiele telefoonnummer.
Ellen Bollen en Ronald Heins (r.heins@pgzuidoost-veluwezoom.nl | 06-33047002)